Over oordoppen kopen

Wie zijn de mensen achter oordoppen kopen? Deze vraag is geheel terecht. Voordat je wat aanneemt, wil je weten met wie je te maken hebt. Dit is heel normaal. Vandaar dat wij dit even zullen uitleggen.

De site wordt bijgehouden door een team. De hoofdeigenaar is een specialist in oordoppen. Daarnaast is er ondersteunen van een voormalig expert en een jongen met interesse in gehoorbescherming. Deze drie mensen doen allemaal een bijdrage aan de blog.

oordoppen kopen

Tevens wordt er weleens wat gepubliceerd geschreven door gastbloggers. Dit geeft weer een extra invulling. Hoe meer kennis, hoe beter de site en hoe meer we jullie kunnen helpen. De beste informatie!

Ons doel

Het doel wat wij hebben is mensen beschermen tegen gehoorschade, tinnitus en andere ooraandoeningen. Deze aandoeningen komen namelijk steeds meer voor in Nederland en België. Dit is zeer storend, omdat deze niet altijd te genezen zijn. Ook weten mensen weinig over deze beschadigingen. Wij willen Nederland hier voor behoeden.

Beurzen en evenementen

We zullen ook het nieuws omtrent beurzen en evenementen bijhouden voor jullie. Dit omdat leden van oordoppen kopen er ook vaak zullen staan. Deze beurzen zijn ideaal om meerdere bedrijven te leren kennen en dan te bepalen welke het beste bij je past.

Mocht je nog vragen hebben, contacteer ons via info@oordoppen-kopen.nl