oordoppen zwemmen

Met oordoppen zwemmen? Lees hier waarom!

Zwemmen blijft een van de meeste gezonde sporten ter wereld. Waarom? Het is niet alleen ontspannen, het risico op blessures is daarnaast heel klein. Een ander voordeel is dat deze sport niet heel erg duur is. Er zijn dus genoeg redenen om eens vaker te gaan zwemmen!

Er blijft echter wel een groep die helaas hinder ondervind bij het zwemmen. Dit zijn de mensen met oor-klachten. Zij kunnen allerlei klachten ervaren wanneer er wat in het oor loopt. Vooral diegene met¬†trommelvliesbuisjes hebben nog weleens last van irritaties. Er zijn zelfs mensen die er bij het douchen last van hebben…

Je vraagt jezelf nu misschien af…moet ik met oordoppen zwemmen? We zullen even uitleggen waarom dat een verstandig idee is.

Deze oordoppen sluiten de gehoorgang namelijk waterdicht af. Toch laten ze wel geluid door. Je krijgt dus geen irritatie van het water, maar kunt nog wel de telefoon horen als je onder de douche staat. Je kunt zo dus ook een gesprek voeren bij het zwembad zonder steeds je oordoppen in en uit te hoeven doen.

Het met oordoppen zwemmen is dus een prima idee. Het maakt dan niet uit of je in de zee aan het zwemmen bent of in het zwembad, je oren zullen goed beschermd zijn tegen het water.

Zorg er alleen wel voor dat je goede oordoppen bestelt. Hiermee bedoelen we op maat gemaakte oordoppen. Normale zwemdopjes kunnen ook prima werken, maar daarbij is geen garantie. In dit geval is het ook niet verstandig om risico’s te nemen. De gezondheid van je oren is nou eenmaal heel belangrijk.

Wanneer je deze oordoppen laat aanmeten door een professional, dan heb je ook zeker de garantie van de perfecte pasvorm. Professionele oordopjes zijn tevens gemaakt van huidvriendelijk materiaal en daarbij geschikt voor regelmatig gebruik.

Er zijn dus redenen genoeg om eens zwemdopjes aan te schaffen en vanaf nu alleen nog maar met oordoppen zwemmen.

Mocht je vrijblijvend interesse hebben, dan kun je hier een afspraak maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *